top of page
Zoeken
  • info9849445

Yoga workshop voor beginners

Als je net begint met yoga komt er veel bij kijken.

Vooral mentaal gebeurt er van alles.

Omdat alles nieuw is kost dit veel energie. Je rechter voet daar, kijk naar boven en adem diep naar je buik.. Ik zeg altijd dat beginnen met yoga net is al beginnen met auto rijden.. Je moet gas geven, schakelen, sturen, kijken.. En dat allemaal tegelijk! Het lijkt onmogelijk.. Maar oefening baart kunst.

Deze workshop is er om de tijd te nemen voor alles dat bij yoga komt kijken. De basishoudingen worden uitgebreid besproken en gedaan. Wat moet je aanspannen? Waar mag je een stretch voelen? Echt even diep in de pose zonder die ademhaling of strijd met je gedachtes.

De ademhaling die normaal "tussen neus en lippen door" wordt benoemd in de les, wordt hier appart uitgelegd en besproken. Ook krijg je tips die je helpen om niet afgeleid te worden door je gedachtes, bijvoorbeeld dat boodschappelijstje.. Tip en meditatie die zullen helpen bewust bezig te zijn met jouw lichaam, geest.. Met jouw yoga.

Weet ook dat het helemaal niet gek is dat als je al een tijdje yoga doet je deze "pijlers" nog niet goed beheerst. Als het je namelijk nooit gezegd of geleerd is kan het een hele tijd duren voordat alles vloeiend gaat. Maar dus ook zeker dan, zal deze workshop een mooie verdieping zijn van jouw practice!


Namaste Annelies
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page